Sigtet / Tiltalt

Hvis du er blevet sigtet eller tiltalt, har du nogle rettigheder, som det er vigtigt, du har kendskab til.

Du har altid ret til at få beskikket en forsvarsadvokat til at bistå dig. Det er helt afgørende, at du så tidlig som mulig i forløbet får en advokat beskikket, hvis du bliver mistænkt for en forbrydelse.
Advokat Michael Meyn står altid klar til at hjælpe dig!

Min bistand står til din rådighed 24 timer i døgnet, 7 dage om ugen – det gælder selvfølgelig også uden for normal kontortid og i weekender.

Du kan altid selv vælge, hvem du ønsker at få beskikket som din advokat.

 

Sigtet af politiet

Du har krav på at have din advokat tilstede ved afhøring hos politiet, og du har krav på at drøfte sagen med din advokat inden afhøringen.

Du har aldrig pligt til at udtale dig til politiet – med undtagelse af oplysning om navn og adresse.
Det er min erfaring, at den første afhøring i mange tilfælde kan ende med at være anklagemyndighedens vigtigste bevis i en straffesag. Det er derfor af afgørende betydning, at man tænker sig meget grundigt om, inden man udtaler sig til politiet, og hvis man er i tvivl, så lad være hellere være.

Husk at politiet er uddannet til at få mistænkte til at udtale sig under afhøringer. Ikke mindst, hvis du er USKYLDIG, har du derfor behov for at have en advokat tilstede ved afhøringer.

Meddel i stedet politiet, at du ønsker at drøfte sagen med en forsvarer, inden du udtaler dig. Dette vil aldrig kunne komme dig til skade – uanset hvad politiet ellers måtte sige om dette!

 

Tiltalt i retten

Skal du i retten i forbindelse med en straffesag, har du også krav på at have en advokat tilstede, der kan bistå dig.

Det er vigtig, at du vælger en advokat du har tillid til, og som engagerer sig i din sag.

Kontakt derfor advokat Michael Meyn eller bed politiet / domstolene om at få advokat Michael Meyn beskikket som forsvarer.
Advokat Michael Meyn vil herefter fremskaffe forsvarergenparterne fra politiet / anklagemyndigheden, således at vi sammen kan lægge den bedst mulige sagsstrategi.