Forsvarsadvokat Michael Meyn

Jeg er en rutineret forsvarsadvokat, der har hjulpet mange klienter i hele landet.  Jeg har en bred erfaring med alle problemstillinger inden for strafferetten, såvel som en række særlovsovertrædelser som for eksempel sager om strafbare overtrædelser af skattelovgivningen.

Jeg er beneficeret advokat. En beneficeret advokat er særligt udpeget af Justitsministeriet til at føre straffe- og bistandsadvokatsager. En beneficeret advokat er samtidig helt uafhængig af det offentlige!

Jeg har møderet for Højesteret, og har derfor også mulighed for at være din advokat, hvis der er tale om en sag, der skal prøves ved Lands- eller Højesteret.

Jeg er 41 år, og har over 15 års erfaring med straffesager.

Øvrige aktiviteter / tillidshverv:

Medlem af Advokatsamfundet
Medlem af Landsforeningen af Forsvarsadvokater
Indehaver af MEYN ADVOKATER
Dommer i Dansk Håndboldforbunds Appeludvalg

ADVOKAT MICHAEL MEYN – FORDI DEN VIGTIGSTE SAG ALTID ER DIN SAG!